Windsurf

Het succesverhaal van Windsurfen begint in 1976, toen het van oorsprong Zwitserse merk Mistral, vanwege zijn passie voor water en wind, een innovatief concept ontwikkelt: surfplanken met een zeil. Een nieuwe surfdimensie is geboren en blijkt een internationale hit te zijn. Mistral – en later ook de Windsurfer –  zet de toon in de ontwikkeling van windsurfplanken. Technologische innovaties volgen snel, nieuwe materialen worden ontwikkeld en getest. Mistral maakt van windsurfen een internationale sport en lanceert zelfs het Mistral World Cup Team. Het merk wordt synoniem voor windsurfen: Mistral is windsurfen, windsurfen is Mistral! Mistral was op zijn hoogtepunt in de jaren tachtig. Alle surfprofessionals omarmen Mistral, de intens gekleurde creaties met de legendarische rode stip bepalen de golven op stranden over de hele wereld. Mistral is expressief, zichtbaar en veel gevraagd. Sport, innovatie, technologie en vooral plezier zijn onlosmakelijk verbonden met deze nieuwe levensstijl. De kleurrijke jaren tachtig en het ontspannen kustleven vormen nog steeds de kern van het merk Mistral. De collectie bestaat uit alles wat het leven aan de kust zo mooi maakt: van innovatieve surfplanken en SUP boards tot kleding, schoenen en lifestyle-producten. De mix van maximale kwaliteit, perfectie en de link naar de oorsprong van Mistral geven alle producten het onderscheidende karakter van Mistral.

Met Windsurfer en Mistral hebben we dan ook “de merken” in huis om u het juiste product te bieden, met een kwinkslag naar een mooie historie.

We hebben in de shop een mooi assortiment voor u geselecteerd! Laat je windsurfmateriaal thuis afleveren, of kies ervoor om het op te halen bij ons centraal magazijn.

Binnen het “Windsurfen” zijn verschillende stijlen die je kunt beoefenen; regatta, slalom, wave, speedsurfing en freestyle. De nieuwe (Mistral) Windsurfer LT leent zich uitstekend voor een weekeinde strijden in de race (zie www.windsurferklasse.nl) of samen lekker met de kids een leuk dagje uit. Deze laagdrempelige watersport zorgt voor uren plezier op het water. Windsurfen is hot & fun!