Accessoires

Welke accessoires hebben we voor U? The Blue Source biedt verschillende producten aan, zoals dry bags, SUP-riemen, SUP-paddle bags, SUP-board bags, SUP-zand-ankers voor SUP Yoga, WindSUP®-rigs, SUP-vinnen, kleding en schoeisel.

Als u vaak reist, zijn de Mistral-reistassen de tas die u zoekt! Als u op zoek bent naar een tas die kleding droog en veilig houdt wanneer u op het water bent, dan zijn de Mistral Dry bags de tas die u zoekt. De Dry bags worden vaak gebruikt voor zeilen en varen. Droge zakken zijn super stug en zullen drijven als ze per ongeluk in het water vallen. De PVC-zakconstructie met oprolbare en clipbevestigingen creëert een waterdichte oplossing voor kanovaren, kajakken en voor staand peddelen. Voor alle waterliefhebbers is een droge tas essentieel om je spullen droog te houden. We hebben een enorm assortiment tassen. Tassen voor strand en zee voor alle gelegenheden. De gevoerde board bags kunnen worden gebruikt voor reizen en boardbescherming. Bescherm uw apparatuur met de hoogwaardige boardtassen. Koop de beste paddle-bordaccessoires online in onze online-winkel! De beste SUP-accessoires voor al uw behoefte. Iedereen heeft een droge tas of reistas nodig om ervoor te zorgen dat uw apparatuur en persoonlijke bezittingen droog blijven. Onze dry bags zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit scheurbestendige, PVC-stof. PVC-droogzakken van Mistral met schouderriem is een voorbeeld hiervan!

De waterbestendige rugzakken voor zijn ook populair bij kinderen en als schooltas. De duurzame Mistral-tassen zijn geweldig cadeau gaan geven of ontvangen! De dry bags houden kleding droog en veilig als je op het water bent. De dry bags voor op het water gebruiken bijvoorbeeld zeilen en varen. Onze dry bags van Mistral hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn supersterk en zullen drijven als je ze per ongeluk in het water laat vallen. Kijk maar even in onze winkel!